Odd molly







VINST


Ååh så jädrans härlig vinst det blev! Vann med 27-13 över Vetlanda! Så gött. Precis ätit McDonalds och handlat på "godishuset" väldigt mycket godis och så nytt och fräscht godis! stort plus på det😉 nu sitter vi i bussen igen på väg hem och ska bara packa väskan när jag kommit hem sen ska jag vidare till Wilma för att sova där, Elin ska även vara med och vi ska passa wilmas systers hundar så det blir en myskväll! 






Match


Sitter i bussen påväg till Vetlanda för att spela match! Är inte hemma föräns nio kanske så får se när jag hinner blogga, men ska försöka göra det direkt efter matchen sen! Ha en bra lördag:D





Fulle


Precis ätit frulle, mamma gjorde lite luxfrulle till mig eftersom det är matchdag och då måste man äta ordentligt! 





Home sweet home


Hemma, väldigt skönt faktiskt! Nu ligger jag i sängen och ska sova, hade en jätte trevlig kväll med massa härligt folk! Tyvärr tog jag inga bilder.. Så dessa fyra får duga! Imon är det match, vinnst som gäller! Tagga tagga tagga! Vi hörs imon när jag vaknat, hoppas ni haft en trevligt fredag! Godnatt.








Party


Vid fyra tiden kom Wilma till mig så åt vi lite kebab sen fixade vi oss tillsammans sen åkte vi till Linus för lite festligheter! Hörs senare










Så enkelt och fint







Fredag


Woho fredag!!! Sitter nu på språklektion och gör inte alls mycket, har bara tre lektioner idag så det är skönt! Efter skolan så kommer Wilma till mig så ska vi fixa oss lite inför kvällen! Hörs sen.
Kofta från vero moda// linne från Zara// jeans från dr denim// gummistövlar från hunters.




Nyår


Lite tips på några nyårs outfits! Tycker dock inte att man måste ha glitter på sin klänning men tycker ändå att det tillhör nyår! 





Hos Elin


Kom precis hem till Elin efter en dag i Växjö, väldigt mysigt och trevligt! Shoppade en kofta och lite trosor sem hittade jag faktiskt inte så mycket mer.. Men nu ska vi bara ta det lugnt innan vi ska vidare på handbollsträning. 








Växjö


Sitter i bilen på väg till Växjö för en dag på Grand samarkand med Hanna, Amanda och Elin! Uppdaterar lite mer när jag kommit hem ifrån Växjö, ha en bra dag!


Kofta från ginatricot// jeans från tiger of Sweden// gummistövlar från hunters.



Hockey


Det blev lite hockey med familjen, krif-Nybro! Vinst för krif med 3-1. Gött! Kom hem och slängde mig direkt i sängen under täcket och nu ligger jag och Hanna och kollar paradise hotel. Imon ska jag och mina favoriter på en roadtrip. Hörs då, natti.







Instagram


Jag finns även på instagram om ni vill se fler bilder på mig och mina vänner. Bara till att kika in och börja följa om ni känner för det. Där hittar ni även mina vänners också om ni är intresserad på hur dom ser ut osv! 
vilmanilsson





Onsdag


Så skönt att det äntligen är onsdag eftersom vi har studiedag imorgon! Såååå skönt.  Idag har jag faktiskt ingen aning vad jag ska göra, men vi får se! 
Tröja från boomerang// jeans från tiger of Sweden// skor från skopunkten.




Taco-mys


träningen på STAC gick väldigt bra och handbollsträningen gick ungefär som vanligt! Efter jag tränat åkte som sagt jag och hem till mig och åt tacos! Nu ligger vi i min säng och kollar på paradise hotel! Vi hörs imon, kram






Träning


Sista lektionen idag var inställd så slutade 13.40, så skönt! Nu ska jag käka lite sen ska jag till STAC för träning med Marie och därefter hem och ladda upp inför handbollsträningen som är ikväll! Efter träningen åker jag och Elin hem till mig för att laga tacos, plugga och mysa, så kommer även Ebba förhoppningsvis också! Hörs senare.
Skjorta från h&m// pösiga byxor från kappahl// skor från skopunkten 



Godmorgon


Hej! På tisdagar kommer ni inte få någon outfit bild föräns efter skolan! För jag har idrott första lektionen så byter om till idrottskläder direkt! Idag har vi badminton, det är okej. Annars ska dagen vara som vanligt! Hörs senare





Hemma


Kom precis hem från STAC där jag tränat, slängde mig i sängen och ska snart duscha! Skönt.  
Därefter ska jag käka lite sen kolla paradise hotell när det börjar! Vem är eran favorit än så länge?? 




Right?







Ny vecka


Sov helt underbart i den nya sängen inatt! Men det hade inte skadat att få sova lite till!! Nu sitter jag i uppehåll och pratar lite med tjejerna snart ska jag till elevensval och där ska vi fortsätta att planera till spexet! Resten av dagen är som vanligt! Höres.





White skirt







Pysseldag


Har verkligen inte hunnit med att blogga, ber om ursäkt! Men iaf vi förlorade tyvärr mot Eksjö med 4 bollar, sååå tråkigt!! Vi va ju verkligen bättre men vi slärvade alldeles för mycket! Bara att ta nya tag och börja fokusera inför nästa match! 
Efter matchen åkte vi till Elsa, vi pysslade massa, fikade, lyssnade på jullåtar och bara mös! Hade verkligen jätte roligt. Vi pysslade bl.a. Tändsticksaskar, chokladkartonger osv. Har precis fått upp min nya säng i mitt rum, så skönt!! Nu sitter jag och kollar på solsidan och sen ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film tror jag!










Match


Nu är jag på väg mot sporthallen för uppvärmning innan match, idag möter vi Eksjö, hemma i b-hallen klockan 12.30. Är riktigt taggad!
Efter matchen drar vi till Elsa för pyssel, hennes mamma och Elsa har fixat denna mysiga pysseldag, så det ska bli så roligt och mysigt! Hörs efter matchen.





Acne jacka







Gos


Hemkommen från Ikea, väldigt skönt! Haft en mysig dag med familjen där och fick även med mig allt hem som jag skulle! När vi kom hem åt vi thaimat och just nu är jag hos Julia med dessa tjejer och ska bara ta det lugnt och kolla film.
Imorgon är det match och julpyssel hos Elsa med tjejerna, så ska inte hem allt för sent! Ha en trevlig lördagskväll. 







Angelica blick









Lördag


Hej! Förlåt för lite sen uppdatering. Men vid elva tiden blev jag väckt av min minsta söta kusin Nils och då var även mormor, morfar och moster där nere. Dansade lite med Nils och mös. Efter det så åkte jag och min syster och jobbade en timme! Nu sitter hela familjen i bilen på väg till Ikea för att bl.a. Hämta min efterlängtade säng som jag fick när jag fyllde år i augusti. Hörs senare.
Randig tröja från boomerang// jeans från tiger of Sweden// gummistövlar från hunters






Odd molly







Myskväll


Myskväll hos Julia med dessa tjejer! Idol och massa gotte, ska snart hem för att sova! Vi hörs imorgon, sov gott.





Sherri Hill klänningar

















Friday!!


Godmorgon! Uuh så skönt med helg snart!! Sitter nu i uppehållsrummet i skolan och ska snart gå ner till aulan för luciaövning! Har inga planer för ikväll än så länge men jag hittar nog på något! Ha en bra fredag.


Kofta från odd molly// jeans från nudie// linne från Filippa K// skor från skopunkten.




Outfit från polyvore







Snygga outfits av annawii


 
 
 
Här har ni några snygga outfits som jag tycker om. Vill ni se mer bl.a. Outfit bilder av Annawii så kan ni kika in på hennes blogg HÄR



Två dagar till helg


Snart helg igen! Denna veckan har faktiskt gått väldigt fort, så skönt.
Skoldagen är som vanligt och efter ska jag på behandling på STAC, usch.
Sen får vi se vad som händer, lär nog inte vara så pigg efter behandlingen så förmodligen sova, haha!



Skjorta från h&m// leggings från ginatricot// halsband från h&m// gummistövlar från hunters.



The hunger games


Hemma nu efter bion! Den va riktigt bra, men den slutade föööör spännande så man ville bara se fortsättningen eftersom det måste komma en tredje film! Hoppas!! Har ni inte sätt den, så rekommenderar jag att se både 1an och 2an, grymma! Hoppas er dag har varit bra, det har iaf min varit! Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imon! Sov gott.
 
(Bilden längst ner är snodd från min vän, http://elsaglans.webblogg.se)
 
The hunger games.
The hunger games 2, catching fire.





Red


Här är dagens outfit.




Grå tröja från GANT// rödglittriga jeans från dr denim// silvrig accessoar till håret från h&m// gummistövlar från hunters. 



Hej


Förlåt för ingen outfit bild men sov ju hos Elin inatt och vi fick lite bråttom imorse så hann inte ta någon bild! Lovar att lägga ut efter skolan när jag kommit hem. Ikväll ska jag och tjejerna på bio, hunger games 2! Såå taggad, hoppas den är minst lika bra som 1! Hörs senare.





Cozy


Nu kryper jag och Elin ner i sängen framför fotbollen med lite gotte! GO SVERIGE!! 






Yellow







På väg hem


Efter skolan åkte vi till mormor och morfar för Hanna skulle övningsköra lite och alla våra småkusiner var där så vi gick in en stund! Nu är vi på väg hem och tänkte plugga lite matte med pappa inför provet på torsdag innan jag ska ner till handbollsträningen! Efter åker jag hem till Elin för mys framför fotbollen!

 





Morgon


Tisdag, ikväll är det fotboll på tvn!! Go Sverige!
Nu sitter jag i bilen på väg till skolan, woho så himla roligt... Eller?? 
Vi hörs senare, börjar nu!
Tröja från vero moda// jeans från Cheap monday// skor från skopunkten



Bästa


Min bästavän. 
Skojar inte ett dugg när jag säger att Elin är världens bästa vän!! Hon är verkligen som min syster. Jag har känt henne sen vi föddes och vi är fortfarande lika tajta som vi alltid varit. Hon har alltid varit min bästavän och hon kommer alltid att vara. Låt oss aldrig skiljas åt.
Hon finns alltid där i alla lägen och bryr sig alltid. 
Finaste vännen, i love you mest!!!! 

Här kommer några bilder från små-stora.

















Ida lanto klänningar


















Måndag


Då var det måndag igen.. Är verkligen hur trött som helst idag, vill bara hem och sova!! Mina ögon är till och med svullna.. Haha! 
Har precis haft elevensval där vi snackade om julspexet vi ska ha! Det är verkligen jätte svårt att komma på vad vi ska göra.. Men nu ska vi ha musik, Hörs senare.


Kofta från odd molly// jeans från nudie// klocka från Daniel Wellington// skor från skopunkten.




Enkla outfits








STEG 3!!!!


VIDARE TILL STEG 3!!! Ni förstår inte hur gött det är!! Första matchen idag mot Värnamo vann vi med 21-15 och andra matchen mot Tingsryd vann vi med 28-11! Bara att börja tagga och fokusera till steg 3! 
Ha en fortsatt bra söndag.






SM


Mot Tingsryd för SM! Igår mötte vi lugi och förlorade tyvärr.. Klockan elva möter vi Värnamo och sen möter vi Tingsryd! Idag är det vinst som gäller för båda matcherna! Vi skaaaa vidare till steg3 så är det bara!! 





Fin outfit







Hos Clara


Sitter i soffan hos Clara framför så mycket bättre och äter gotte med tjejerna! Myyyyys, hoppas ni har en bra kväll!










Nike












Nike air max och Nike free run finns att köpa HÄR



Frukost


Har precis käkat frulle och gjort mig iordning för jobb en stund innan hem och packa det sista inför SM! 

Ägg och bacon röra, müsli, chocolatte. 





Bloggar jag läser


http://nyheter24.se/modette/mollyrustas
http://kenzas.se
http://amandaclaesson.devote.se
http://hannalicious.devote.se
http://canonflicka.blogg.se
http://juliagerser.devote.se
http://rebeckaholmstrom.devote.se
http://filippasstil.blogg.se
http://angelicablick.se



Gos


Sitter nu i soffan med dessa tjejer och äter marängsviss med hemmagjord marabou chokladsås! Mums, ska nu sätta igång en bra film innan fotbollen börjar.







Polyvore









Mys


Efter skolan åkte mamma, jag och min syster till våra kusiner och blev bjudna på frallor och fika! Sååå mys.
Nu ska jag städa undan lite och packa väskan inför imon. Snart kommer några av tjejerna för fotbollstittande och massa mys! Ha en trevlig kväll.





Gold














Fredag!!


Äntligen fredag! Ska bli så skönt med helg igen. Sitter nu i bilen på väg till skolan, har ju bara fyra lektioner på fredagar så det går fort:) ha en bra dag.



Tröja från bikbok// kjol från h&m// gummistövlar från hunters



"BÄSTA TIPSEN FÖR ETT LÅNGT, FINT HÅR?"


Fråga
Bästa tipsen för att få långt, fint och tjockt hår?

/Nelly

Svar
Hur många gånger har man egentligen inte stått där framför spegeln och dragit i sitt hår. Önskat att det vore några centimeter längre och såg ut som hollywoodstjärnornas svall!

Men att ta steget mot ett friskare hår behöver inte vara lika svårt som att skapa fred i världen och några små förändringar i vardagen kan räcka för att det ska ske underverk.

Vi ger dig fem tips på hur du får ditt drömmhår utan att det kostar en förmögenhet.

1. B-vitamin
B-vitaminer behövs för att hår, hud och naglar ska hålla sig på topp och ditt dagliga intag av dessa vitaminer är därför viktigt. Om du vill hålla liv i ditt b-vitamin intag ska du försöka äta: bröd, pasta, kött, fisk, vetegroddar och grönsaker.

2. Skippa värmestylingen
Ingen kan väl ha missat frisörer och hårstylisters eviga tjat om hur stylingredskap sliter på håret. Även om jag själv ofta faller för frestelsen att låta plattången gå loss i håret är det bra om man kan låta stylingredskapen som använder värme vara arbetslösa i högsta möjliga mån.

3. Släpp lös ditt hår
En annan bov i dramat när det kommer till jakten på det friska håret är alla håruppsättningar och även en oskyldig hästsvans lämnar spår efter sig i form av slitet hår.

Dock kan det vara svårt att helt och hållet skippa att sätta upp håret men knepet är då att variera sig. Varva hästsvansen med flätor så sliter du mindre på håret.

4. Underskatta inte inpackningen
När vardagen är stressig och fylld av massa måsten är håret kanske inte första prioritet. Idag finns det tack och lov många effektiva och bra hårinpackningar som inte tar mer än tre minuter vilket gör det enkelt för dig att följa punkt nummer fyra. Själv har jag hittat min mirakelinpackning som aldrig gör mig besviken utan lämnar efter sig ett mjukt fint hår som dessutom luktar fantastiskt gott! I bildspelet får du veta mer om denna.

5. Tänk över din livsstil
Hur din vardag ser ut påverkar din kropp mer än vad du kanske tror. Lever du ett hektiskt liv och stressar mycket ökar till exempel ditt behov av vitamin B. Tänk på att en god natts sömn kan göra underverk på kroppen. Både på insidan och utsidan!

/ Matilda



Hur underbart fint är inte detta hår? Love it.



Black or Brown








Bra dag


Hade idag sista lektionen inställt, så skönt!! Som jag hoppades, gick denna skoldag väldigt fort! Efter skolan hämtade mamma upp mig, så åkte vi till mormor och morfar för att fika. Mys! Ska nu äta lite mat innan jag drar på handbollsträning. 





godmorgon!


Precis gjort mig färdig för skolan, så tänker nu dra mig dit! Förhoppningsvis går denna dagen fort så det kan bli fredag och helg! 
Hoppas ni får en bra dag:) 


Tröja från ginatricot // jeans från tiger of Sweden // skärp från Lindex // gummistövlar från hunter.



bra musik


Här är lite tips på bra låtar som jag lyssnar på just nu! Länk till både Youtube och Spotify nedanför.
 
Och här under är även min egna lista på spotify!
vilmanilsson
 
Pitbull – Timber
http://www.youtube.com/watch?v=-KgFBeOcCHQ
 
Eminem – The Monster
http://www.youtube.com/watch?v=ZDXXi19_7iE
 
Katy Perry – Unconditionally
http://www.youtube.com/watch?v=hHimjVYsd6I
 
Redfoo – Let's Get Ridiculous
http://www.youtube.com/watch?v=diiGjyLrxaI
 
Agnes – En sån karl
http://www.youtube.com/watch?v=5CyF9JNrOq8
 
Ken Ring – Rus
http://www.youtube.com/watch?v=kDfogkKJD4s
 
Gavin DeGraw – Make a Move
http://www.youtube.com/watch?v=zDc_8xGc9eE
 
Calvin Harris – Under Control
http://www.youtube.com/watch?v=yZqmarGShxg



Design!


Kolla vilken FIN design jag har fått!! Såå himla nöjd med den! 
Det är min goa vän Elsa Glans som gjort den till mig, så snällt! Stort tack. 



Några snygga outfits från Kenza!



Detta är ju sååå snyggt, älskar det! En kjol och en lite större tröja till!! Mums, så enkelt men så fint.

Snyggt med Gulddetaljer!








Hemma!


Kom precis hem från skolan, som var väldigt skönt eftersom det känns som denna dag har varit hur lång som helst! Men när jag kom hem stod mina Hunters i hallen som jag beställt, äntligen!! Min syster hade gjort "nyttiga" chokladbollar och äpple med kanel på! Mums! Så ni ska vi slänga oss i sängen med det och kolla klart på grown ups 2 som vi påbörjade i förrgår!
 






Vem är jag?


Jag är en 15 årig tjej från Ronneby som älskar att spela handboll och att umgås med vänner och familj. Jag är galen i färgen rosa och sötsaker är min svaghet . Här på min blogg kommer du att få läsa bl.a. om min vardag, outfit, inspiration och massa annat. Hoppas ni  fortsätter att läsa! Kram